Мої перші біблійні слова В Ноллар, К Тейлор

Купить Мої перші біблійні слова В Ноллар, К Тейлор

Осталось 2 штуки
165 грн.

-+ Быстрый заказ

Книжка, яку ви тримаєте в руках, не збірка біблійних історій, а книга-словник, яка складається з коротких біблійних уроків, основою кожного з яких є певне біблійне слово. Книга пояснює, що означає конкретне слово і яким чином воно стосується життя вашої дитини. Автор використовує прості речення, які легко буде зрозуміти вашим дітям, а це допоможе їм отримати насолоду від читання.
Книжка "Мої перші біблійні слова" пояснять, що те, що зробив Ісус, називається дивом і що Він міг творити дива лише тому, що був Божим Сином. "Мої перші біблійні слова" пояснять, що храм - це місце, де люди поклоняються Богові, а також, що означає поклонятися, і навчать, що кожна дитина теж повинна поклонятися Господу. Таким чином ця маленька книжечка є поясненням біблійного вчення і значення біблійних слів.
Завдяки цій книжці ви зможете допомогти своїй дитині зрозуміти, що означає вірити, довіряти, прощати та свідкувати. Адже вона розкриє найважливіші для християн теми: Біблія, Бог, Ісус, гріх, спасіння, християнське життя та Церква. У ній висвітлені всі складові апостольського Символу Віри.
Нехай Святий Дух за допомогою цієї книги, використавши пояснення біблійних слів, наведених у ній, скеровує багато молодих сердець до пізнання духовних істин. ML
Мягка обкладинка

Розмір: 115х155мм

Сторінок: 248

Теги: Детские Библии

Мої перші біблійні слова В Ноллар, К Тейлор отзывы

Оставьте отзыв об этом товаре первым!